Mi az a cégtartalék képző program?

 

A cégtartalék program egy olyan, a cégek részére kifejlesztett pénzügyi konstrukció, amivel rugalmasan és tervezhetően képesek tartalékot képezni magunknak a nehezebb időszakokra. Megoldásunknak köszönhetően halasztott adózással , globális vagyonkezeléssel   és infláció álló eurós számlákkal vagyunk képesek értékálló tartalékot képezni céges ügyfeleinknek.

 

 

Teljes biztonságban tudhatja családját is: 

 

Cégtartalék számláját a nemzetközi és hazai piacokon is befektetheti, amiben díjnyertes MKB-Pannónia Alapkezelőnk szakértői segítik és támogatják. Abban az esetben, ha a tartam során a biztosított elhalálozik, a biztosítás aktuális számlaértékén felül a kockázati többletszolgáltatás értékét is kifizetjük egy összegben a kedvezményezettnek. A biztosított belépési kora 2-95 év között lehet.

7 érv a cégtartalék programunk mellett:

 

 1. Nemzetközi és hazai eszközalapok széles választéka.
 2. Három különböző modellportfólióból is választhat kockázati hajlandóságának megfelelően.
 3. Már 250.000 Ft-os egyszeri díjjal megköthető.
 4. A Pannónia Tájoló szolgáltatással segítünk a befektetési kockázatok mérséklésében.
 5. Befektetéséhez bármikor hozzáférhet.
 6. Cégtartalék programunk Hűségbónusszal tovább növeli befektetésének értékét.
 7. Akár nyugdíjbiztosításként is megköthető, amellyel adóelőnyöket is élvezhet

  Pénzét valóban profik kezelik 

   

  Különböző kockázatvállalási hajlandóságnak megfelelő modellportfóliókat alakítottunk ki, amelyek teljesítményét 10 éves piaci tapasztalattal rendelkező szakértőink rendszeresen felülvizsgálják és a piaci környezetnek megfelelően módosítják.

  A Pannónia Tájoló szolgáltatásunk segítségével alaposabb pénzügyi ismeretek nélkül is biztonságban tudhatja pénzét. A díjfizetési tartam elején „dinamikusabb” modellportfóliót alkalmazva magasabb hozamot érhet el, majd a lejárat felé közeledve, egyre biztonságosabb portfólióba irányítjuk megtakarítását.

   

   

  Lojalitását 4% hűségbónusszal jutalmazzuk az 5. évben! 

   

  Ha kitűzött céljai mellett kitart és megfelel a feltételeknek – korábban nem vásárolta vissza részlegesen sem a szerződését – akkor Hűségbónusszal jutalmazzuk. A biztosítás 5. évfordulóján, az egyszeri díj 4%-nak megfelelő mértékű bónuszt – a kezdeti költség 100%-át – írunk jóvá, mellyel tovább növekszik befektetése értéke.

   

  Hol van a pénzem a futamidő alatt? Ki kezeli és milyen biztosítékokkal rendelkezem? 

   

  Cégtartalék programjaink mögött a teljes egészében magyar tulajdonú CIG Pannónia Életbiztosító Nyrt. áll. Jogviszony tekintetében a cégtartalék képző programok biztosítási jogviszonynak minősülnek, aminek köszönhetően ezek a számlák inkasszálhatatlan és elidegeníthetetlen vagyont képeznek.

  Amennyiben a szerződő, vagy annak munkatársa a futamidő alatt meghal, úgy ez a számla a hagyatéki eljárás részét sem képezi. A számla kedvezményezettjei soron kívüli kifizetésre számíthatnak. 

  Magyarországon két számlavezető bankkal állunk kapcsolatban. Ezek az MKB Bank és az UniCredit Bank

  A megtakarítást számos hazai és globális eszközalap között tudjuk elosztani, amiben az MKB Pannónia Alapkezelő, sokadszorra is az év vagyonkezelője díjat elnyerő vagyonkezelő partnerünk áll a rendelkezésünkre.

   

  Szükségesek pénzügyi alapismeretek és szakértelem egy cégtartalék program kezeléséhez? 

   

  Alapvetően nem szükséges sem pénzügyi jártasság, sem pedig folyamatos odafigyelés az ügyfelünk részéről.  Ügyfelünk kockázati hajlandóságának megfelelő modell portfólió közül választhat, ami egy olyan aktívan kezelt eszközalap portfólió, ami teljesen automatikus globális vagyonkezelést tesz lehetővé. 

  Befektetési döntésének meghozatalában segítséget nyújthat a Pannónia Tájoló szolgáltatás is, mely a biztosító életciklus szemléletű, a hátralévő díjfizetési tartamra figyelemmel lévő, automatikus portfólióváltási szolgáltatása.

  Tájoló szolgáltatásunk díjmentesen elérhető ügyfeleinknek!

  E szolgáltatás keretében a biztosító az előre meghatározott évfordulókon automatikus díjátirányítást és eszközalapváltást hajt végre a hátralévő díjfizetési tartam alapján alkalmazott modellportfólióba, így helyezve a megtakarítását a díjfizetési tartam vége felé közeledve egyre biztonságosabb portfólióba.

   

   

  Milyen kiegészítő biztosításokat választhat megtakarítási számlája mellé?  

   

  • Balesetbiztosítás
  • Best Doctors egészségbiztosítás – bővebben itt olvashat róla!
  • Best Doctors család
  • Halál esetre szóló díjátvállalás
  • Orvosi asszisztencia

    

  Mekkora költséggel kell kalkulálnom egy cégtartalék program esetében? 

   

  TKM, azaz a Teljes költségmutató

  A TKM egy, az Ön tájékoztatását szolgáló, egyszerű mutató, amely egy százalékos érték segítségével fejezi ki a típuspéldában bemutatott biztosítás költségeit, köztük a termékbe beépített biztosítási kockázati fedezetek ellenértékét is. A TKM megmutatja, hogy adott feltételezések mellett megközelítőleg mekkora hozamveszteség éri
  Önt egy elméleti, költségmentes befektetés hozamához képest amiatt, hogy a hozamot az adott terméken keresztül érte el.

   

  Egyszeri díjas termék esetében a várható TKM: 

  •  5  éves futamidő esetében: 1,59% – 3,23%
  • 10 éves futamidő esetében: 1,63% – 3,32%
  • 20 éves futamidő esetében: 1,67% – 3,41%

   

  MNB regisztrációs számunk:

  220020700441, amelyet az alábbi gombra kattintva tekinthet meg a Magyar Nemzeti Bank hivatalos weboldalán:

  ELLENŐRZÉS!

   

  Adatkezelési Tájékoztató

  All Rights Resereved for ertekesmunkatars.hu (2019-2021)

  Share This